"La cura és la pedra angular de la nostra pràctica"
Visita'ns a L'Escala
RONDA PEDRÓ, 12
Truca'ns al
972 771 475
Horari
Dill - Div: 8:00am - 8:00pm

 NATACIÓ TERAPÈUTICA : Natació correctiva adaptada a les deformitats o patologies de l’usuari (problemes de columna vertebral, escoliosi, recuperació de lesions). És imprescindible saber nedar.

 AQUA SALUT – 1 : Exercicis aquàtics dirigits a persones amb fibromiàlgia o dolor crònic i persones amb poc domini del medi aquàtic. L’activitat es realitza a la piscina petita.

 AQUA SALUT – 2 : Exercicis aquàtics dirigits a persones amb problemes de columna i alteracions musculo-esquelètiques. L’activitat es realitza a la piscina gran.

 NATACIÓ PER A EMBARASSADES : Exercicis aquàtics i natació per millorar la condició física, disminuir la càrrega lumbar, afavorir la circulació de retorn i relaxar-se.

 FISIOTERÀPIA AQUÀTICA INFANTIL: Atenció especialitzada a infants amb alteracions ortopèdiques de l’aparell locomotor, dèficits motrius i malalties neurològiques.

 ABDOMINALS HIPOPRESSIUS – RESOURCING SOFT FITNES : Exercici específic per augmentar el to de la musculatura abdominal i del sòl pèlvic, reduir la cintura, millorar el mal d’esquena i la postura.

 Assessorament en educació gestual, higiene postural i estiraments musculars.