"La cura és la pedra angular de la nostra pràctica"
Visita'ns a L'Escala
RONDA PEDRÓ, 12
Truca'ns al
972 771 475
Horari
Dill - Div: 8:00am - 8:00pm

FISIO L'ESCALA ofereix diverses activitats en grup per tractar o prevenir els problemes de salut.


 GIMNÀSTICA TERAPÈUTICA: Conjunt de tècniques encaminades a descobrir la consciència corporal, reeducar la postura i retrobar l’harmonia del moviment (RPG, mètode Mézières, Feldenkrais, antigimnàsica, higiene postural).

 STRECHING GLOBAL ACTIU: Postures d’estirament global dirigit a persones que vulguin millorar la seva postura i prevenir possibles alteracions i als qui practiquen esport, tant a nivell de competició com d’oci, per millorar el rendiment, eliminar sobrecàrregues musculars i evitar lesions.

 REEDUCACIÓ POSTURAL: Exercicis específics per a deformitats de columna i de l’aparell locomotor en nens i adolescents.

GIMNÀSTICA ABDOMINAL HIPOPRESSIVA: Exercici específic per augmentar el to de la musculatura abdominal i del sòl pèlvic, reduir la cintura, millorar el mal d’esquena i la postura.

 DANSATERÀPIA: Descobriment i exploració de la capacitat de moviment del propi cos i la seva relació amb la ment, amb finalitat terapèutica.

TONIFICACIÓ: Reforç de la musculatura amb tècniques globals, bandes elàstiques i Fit-ball.

 PILATES: Treball profund de la musculatura mitjançant el control del moviment, la concentració, la consciencia corporal i la respiració, no en nombre de repeticions, sinó amb la correcta execució de l'exercici. Flexibilitat, enfortiment i harmonia del cos.

 IOGA: Sèries de postures estàtiques i en moviment, acompanyades d’exercicis de relaxació, visualització i meditació.

 TALLERS MONOGRÀFICS: Respirar per a relaxar, Stretching Global Actiu, Gimnàstica Abdominol Hipopressiva, Escola de Columna, Higiene Postural.